Snurkbeugel om snurken te voorkomen: is dat nou écht effectief?

Snurkbeugel om snurken te voorkomen: is dat nou écht effectief?

Snurkbeugel om snurken te voorkomen: is dat nou écht effectief?

Een snurkbeugel of anti-snurkbeugel voorkomt snurken tijdens de nachtrust. Dat heeft voordelen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor jouw partner. Het plaatst de onderkaak tijdens het slapen iets naar voren. Daardoor blijven de luchtwegen vrij en worden trillingen in de keel voorkomen. Hoe werken deze mondbeschermers precies en wat zijn de gezondheidsvoordelen? Kun je een anti-snurkbeugel veilig gebruiken en hoe werkt het?

Wat is een anti-snurkbeugel? 

Een anti-snurkbeugel wordt ook wel een MRA-beugel genoemd. De afkorting staat voor Mandibulair Repositie Apparaat. Het beugeltje brengt de onderkaak in een licht voorwaartse positie. Dat zorgt ervoor dat het keelweefsel niet gevoelig is voor trillingen waardoor snurken kan worden voorkomen. Doordat de beugel de onderkaak subtiel naar voren dwingt, blijven ook de luchtwegen vrij. Je kunt doorademen, zonder dat de ademhaling stokt door geblokkeerde luchtwegen en zonder dat er snurkgeluiden ontstaan door trillingen in de keel.


Uitgelegd: zo werkt een snurkbeugel of MRA-beugel

Een anti-snurkbeugel is gemaakt van huidvriendelijke medisch siliconen van premium kwaliteit. Dat zorgt voor een flexibele en aanpasbare pasvorm. De beste snurkbeugels kunnen elke nacht comfortabel en veilig worden gedragen. Snurken of apneu worden voorkomen doordat de mondbeschermer de onderkaak en tong iets naar voren plaatst.

 

Dit houdt de luchtwegen vrij en toegankelijk waardoor de ademhaling verbetert. Door de vrije luchtstroom ontstaan er geen trillingen in het keelweefsel. Deze vibraties zorgen voor het onaangename snurkgeluid. Omdat de nachtrust niet verstoord raakt door snurken of het stokken van de ademhaling, verbetert de slaapkwaliteit en sta je in de ochtend uitgerust op.

 

 

Een anti-snurkbeugel verbetert effectief de nachtrust van jezelf én jouw partner.

 

Tip! De SnoreShield snurkbeugel van MR.PANACHE is gemaakt van premium medische siliconen. Daardoor kun je de anti-snurkbeugel comfortabel, maar ook veilig dragen. De innovatieve mondbeschermer heeft antibacteriële eigenschappen waardoor infecties kunnen worden voorkomen. Daarnaast is de SnoreShield snurkbeugel herbruikbaar én duurzaam

Een stel ligt vredig te slapen, mogelijk met behulp van een anti-snurkbeugel zoals de SnoreShield van MR.PANACHE. De beugel helpt de luchtwegen open te houden, wat snurken voorkomt en zorgt voor een verbeterde nachtrust voor beide partners.


Wat zijn de gezondheidsvoordelen van een anti-snurkbeugel?

Snurken kan een behoorlijke impact hebben op jouw nachtrust, maar natuurlijk ook op die van jouw partner of gezin. Omdat de slaap verstoort raakt, sta je in de ochtend minder uitgerust op en ben je gedurende de dag meer vermoeid. Dit heeft invloed op de concentratie en de productiviteit, maar kan ook stressgerelateerde klachten veroorzaken.

 

Door slechte slaap is er tevens meer risico op ernstige gezondheidsrisico's. Zoals een verhoogde bloeddruk, hartritmestoornissen en depressies door een verstoorde ademhaling en een lage kwaliteit van slapen. Door het dragen van een beugel kun je snurk of apneu klachten tijdens de nachtrust verminderen. Dat levert een aantal gezondheidsvoordelen op. 

 

  • Voorkomt trillingen van het keelweefsel en snurkgeluiden
  • Houd de luchtwegen open waardoor je vrijer kunt ademen
  • Gezond ademhalingspatroon betekent meer zuurstof in het bloed
  • Uitgerust opstaan en meer energie gedurende de dag
  • Geen storende geluiden meer tijdens de nachtrust


Kun je een snurkbeugel veilig dragen tijdens je slaap?

Ja, een goede anti-snurkbeugel van huidvriendelijk materiaal kun je veilig dragen tijdens de nachtrust. Door het zachte en flexibele siliconen, ben je zeker van een uitstekende pasvorm en ontstaan er geen vervelende drukkingen. De tanden en het tandvlees beschadigen niet. Bij een eerste gebruik kun je minimale bijwerkingen ervaren. Zoals een droge mond of gevoelige kauwspieren. Deze bijwerkingen verdwijnen vaak al na 2 tot 3 keer dragen.


Hoe een anti snurken mondbeschermer reinigen en onderhouden?

Een mondbeschermer die snurken voorkomt kan op een veilige manier elke nacht worden gedragen. Voor een lange levensduur en een goede hygiëne, is regelmatige reiniging belangrijk. Dit voorkomt infecties maar verlengt tevens de levensduur van de snurkbeugel.

 

Reinig de anti-snurkbeugel elke ochtend na het dragen. Dit kun je doen met een kleine hoeveelheid tandpasta en een zachte (tanden)borstel. Spoel de beugel af met lauwwarm water en laat deze aan de lucht drogen. Berg de beschermer hierna op in de opbergcase.

 

  1. Reinig de anti-snurkbeugel dagelijks, direct na het dragen
  2. Gebruik een kleine hoeveelheid tandpasta
  3. Maak de mondbeschermer schoon met een zacht borsteltje
  4. Spoel de beugel goed af met lauwwarm water en laat aan de lucht drogen
  5. Berg jouw SnoreShield anti-snurkbeugel op in de meegeleverde case

 

Tip! Een goed onderhoud is belangrijk om de levensduur van jouw MR.PANACHE SnoreShield snurkbeugel te verlengen. Daardoor kun je de mondbeschermer veilig elke nacht dragen. Met een regelmatige reiniging gaat de beugel tot wel 12 maanden lang mee!


Wat zijn de beste snurkbeugels van dit moment?

De beste MRA-beugels of anti-snurkbeugels zijn gemaakt van een premium kwaliteit materiaal met specifieke eigenschappen. Ze moeten huidvriendelijk zijn, maar ook anti-bacterieel, BPA-vrij en aanpasbaar. Daarnaast zijn de beste beugels tegen snurken voorzien van een fijne en flexibele pasvorm en zijn ze duurzaam en tevens herbruikbaar.

 

De SnoreShield anti-snurkbeugel van MR.PANACHE voor rug-, buik- en zijslapers.


Review SnoreShield anti-snurkbeugel van MR.PANACHE

De SnoreShield snurkbeugel van MR.PANACHE is vervaardigd uit BPA-vrij medisch siliconen. Dit materiaal heeft antibacteriële eigenschappen waardoor infecties effectief kunnen worden voorkomen. Daarnaast is deze anti-snurkbeugel eenvoudig te reinigen en onderhouden. De mondbeschermer wordt namelijk geleverd met een handige opbergcase.

 

  • Voorkomt snurken en snurkgeluiden effectief
  • Verbetert de slaap kwalif reit door een vrije luchtstroom
  • Gemaakt van BPA-vrij medische siliconen
  • Anti-bacteriële eigenschappen
  • Aanpasbaar en herbruikbaar
  • Inclusief hygiënische opbergcase

 

 

Door de aanpasbare pasvorm kun je de snurkbeugel veilig dragen tijdens de slaap. Dat geldt niet alleen voor rugslapers of buikslapers, maar zeker ook voor zijslapers. Deze beschermer verbetert de nachtrust door storende geluiden van snurken te voorkomen. Je voelt je daardoor meer uitgerust waardoor je gedurende de dag energieker en productiever bent.


Je nachtrust en slaap verbeteren met een anti-snurkbeugel?
 

Stap je in de ochtend moe uit je bed of houd je jouw partner wakker door vervelende snurkgeluiden? Met een anti-snurkbeugel van MR.PANACHE kun je jouw nachtrust én die van iemand anders effectief verbeteren op een veilige en eenvoudige manier. De beugels zijn comfortabel draagbaar, hygiënisch en duurzaam. Je voelt je fitter, energieker en profiteert van de gezondheidsvoordelen die een goede nachtrust met zich meebrengen.

Volgende lezen

Vrouw die geluidsoverlast ervaart in bed, drukt kussens tegen haar oren om het lawaai te dempen. Ideale visualisatie voor de noodzaak van geluiddempende oordoppen voor een betere nachtrust.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.